/BRUIDSFOTOGRAFIE

Het is gelukt, je hebt de beste keus trouwfotograaf gevonden aan de kust en in regio Alkmaar. Zie waarom trouwfotograaf Bastiaan Schuit een goede keus in vrolijke, spontane en romantische bruidsfotografie!

previous arrow
next arrow
Slider

DE MOOISTE DAG

Er zijn veel mooie dagen in het leven en dat de bruiloft de mooiste dag van je leven is, is natuurlijk een cliché, maar wel eentje die waar kan zijn. Ik ga ervoor zorgen dat jullie tegen elkaar kunnen zeggen “dit was ècht een prachtige dag! Kijk eens hoe mooi wij straalden.”
Mijn focus ligt op alle momenten: De sfeer, de schoonheid van de bruid, de intieme momenten, het stralende weer, de onhandige momenten, de humor, de liefde onder elkaar, de gezelligheid met familie en vrienden en vul het maar in.

ONGESTOORD GENIETEN

Ik breng het complete verhaal in beeld, zo discreet mogelijk. Het is namelijk uiteraard belangrijk om als bruidsfotograaf onopvallend te werk te gaan, wat niet betekend dat ik in de bosjes kruip, al hoewel, het gaat om het resultaat!

SPONTANE FOTO’S

Mijn stijl van fotografie heet documentaire fotografie, dus wordt er niet geregisseerd. Bij de portretsessie ga ik ook zo te werk dat het resultaat spontaan ontstaat. Alleen als echt het nodig is gebruik ik een beetje extra “zout en peper”.

WERKBEGIED

Mijn werkgebied is in principe in heel Nederland, maar omdat ik in Egmond gevestigd ben, dat is aan de kust in de regio Alkmaar, ben ik het meest te vinden op bruiloften in bijvoorbeeld Heiloo, Castricum, Bergen en Heerhugowaard en uiteraard Egmond zelf. Hier vind je ook het mooie noordhollands duinreservaat die een super decor zijn voor bruidsfoto’s.

GOEDE KLIK?

Voor een persoonlijke kennismaking kom ik bij jullie aan huis langs. Op dat moment bespreken we hoe ik jullie wensen vorm kan geven. We bespreken de ideeën met betrekking tot de locaties die we kunnen gebruiken voor de fotosessie. Eventueel adviseer ik over het maken van een dagplanning. Omdat deze eerste kennismaking soms al een jaar van te voren plaatsvindt kom ik één à twee maanden voor de trouwdatum nogmaals langs om de laatste dingen te bespreken.


previous arrow
next arrow
Slider

BRUIDSFOTOGRAFIE PAKKETTEN

 • Reportage van 4 uur: €499,-

 • Reportage van 6 uur: €729,-*

 • Reportage van 8 uur: €950,-*

 • losse uurprijs: €125,-**

 • 4 uur durende reportage incl. trouwboek: €860,-

 • 6 uur durende reportage incl. trouwboek: €1075,-*

 • 8 uur durende reportage incl. trouwboek: €1350,-*

De complete fotoserie komt in hoge resolutie op een USB stick (inbegrepen).
* gratis pre-wedding shoot
** minimaal 4 uur

TROUWBOEK WERKWIJZE

Naar mijn inzicht stel ik een mooi boek samen. Daarna stuur ik een eerste proef. Willen jullie het een en ander verschuiven? Geen probleem! Uiteindelijk ontvangen jullie de laatste versie. Zodra jullie hier ook tevreden zijn en deze ‘final’ proef hebben gecontroleerd, daarop een akkoord geven, dan plaats ik de bestelling bij mijn leverancier. Het boek zal dezelfde week door mij persoonlijk worden bezorgd.

SPECIFICATIES

 • 30x30cm
 • 40 pagina’s bij 4 en 6 uur
 • 70 pagina’s vanaf 8 uur
 • lay-flat verbinding, geopend liggen de spreads helemaal vlak
 • stevig, echt fotopapier

PRE-WEDDING SHOOT

Een pre-weddingshoot (of loveshoot) is een fotosessie die je kan doen vóór de trouwdag. Je kan op een luchtige manier gewend raken aan de camera en daarnaast ook op mijn werkwijze. Het duurt ongeveer een half uur en het vindt plaats in de duinen van Egmond.
Bij voorkeur kiezen we een laat tijdstip, het uur voor zonsondergang. Dit “gouden uur” geeft net dat beetje extra sfeer in de foto’s.

Kosten:
89 euro, inclusief 3 bewerkte foto bestanden
extra foto bestanden €15 euro per stuk.

Bruidsreportage geboekt van 6 uur of meer? Dan is de loveshoot een soort onderdeel van de reportage zonder extra kosten.

previous arrow
next arrow
Slider

BOEK NU!

Anti spam quiz: