Veelzijdige fotograaf en videoproducent uit Egmond, in de buurt van Heiloo, Castricum en Schoorl en Alkmaar. O.a. Bruidsfotografie, familieportet, bedrijfsfilm, nieuws reportages en natuur.

De Fieldcaptain van Ascia, een medieval fightclub, verteld over de ruige sport die zij beoefenen.

In deze promotievideo voor presentatie van de locomotief NS 6513 van de Museum Stoomtram in Hoorn word het verhaal verteld van het restauratieproces door de projectleider. Deze video maakte ik in samenwerking met Leonie Gooijer en in opdracht van H2X Communicatie


‘Sugar Stevie Ray’ is een lofzang op liefde, vertrouwen, vriendschap; alles wat positief is in het leven.
Anne Chris: “Ik wilde een ode brengen aan de liefde, en de lichtheid van het leven. Er is zoveel ellende de laatste tijd, daarom wilde ik een tegengeluid laten horen. Het leven is ook heel mooi!”


Official video ‘Sugar Stevie Ray’ – Anne Chris (www.annechris.com)
Single-release February 14th, 2017
Featuring: Afke Reijenga (www.afke.org)
Music & lyrics: Anne Chris & Daan Herweg
String arrangement: Daan Herweg
Video director: Nisha Tara (www.nishatara.com)
Camera: Armando Elo & Bastiaan Schuit
Editor: Alexander Mangel
Make-up: Veronika Toth
Styling Afke: Sasja Strengholt-Deux d’Amsterdam
Video string-quartet: Hester van der Vlugt, Merel Jonker, Anne Meike Burgel, Rani Kumar
Recording: Ralph Verdult (instruments) & Thimo Ros (vocals)
Audio mixing: Gijs Knol
Mastering: Darius van Helfteren
Musicians: Anne Chris-vocals, Daan Herweg-piano, Bass-Kasper Kalf, Percussion-Juri Kuefner, Hester van der Vlugt- 1st violin, Heleen van der Hoeven- 2nd violin, Noortje Köhne- viola, Saartje van Camp-cello
Special thanks to: Steven, Richard, Rosa, Karen, Julia, Noud, Lina, Anne, Luka, Shane and all the lovely people in Amsterdam!

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Bruidsfotografie voor Robin & Marike”]

[dropcap]O[/dropcap]p een mooie zomerdag in juni trouwde Robin en Marike bij Johanna’s Hof in Castricum. Een mooie locatie gelegen aan bos en duinen van het noordhollands duinreservaat, wat met de diepe wandelpaden ook mooie en geschikte locatie is voor het maken van een serie portretfoto’s. Het was tevens een mooi rustmoment voor het bruidspaar.

Voor op de website van het Noord-Hollands Dagblad maakte ik dit zelfstandige Camjo item. (in opdracht van DNP) Het gaat over de opening van de eerste FEBO drive-in van Nederland die gevestigd is in Oostzaan naast een doorgaande weg. Het was een leuk interview met de projectontwikkelaar en een manager van de snackzaak zelf. De voice-over heb ik geschreven, maar is ingesproken door Richard van der Veen van Alkmaar Centraal.