/BIO

Image

BEDRIJFSFILMS EN REPORTAGES

Bastiaan Schuit maakt films voor opdrachtgevers uit diverse branches. Bijvoorbeeld nieuwsmedia, toerisme en vrije tijd. Voorbeelden zijn korte nieuwsreportages, portretvideo’s en social media commercials. Bastiaan Schuit creëert beelden met zijn fotografen brein en zorgt in de montage voor een goede verhaallijn.
“Fotograferen en filmen is één pot nat!”

BRUIDSFOTOGRAFIE, PORTRETFOTOGRAFIE & BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Bastiaan Schuit heeft een achtergrond in documentaire fotografie. Vandaag de dag werkt hij als bruidsfotograaf en maakt hij voornamelijk portretten van personen en bedrijven. Branches waar Bastiaan als fotograaf werkzaam in is: technische branche, nieuwsmedia, horeca en toerisme. Aan horeca levert Bastiaan bijvoorbeeld groot formaat wand decoraties.
“Ik ben niet gespecialiseerd in één ding, maar wel gespecialiseerd in het creëren beelden voor verschillende doelgroepen”

WERK OMGEVING

Bastiaan Schuit houdt ervan om mensen te fotograferen tussen de elementen. Hij werkt daarom het liefst op locatie. Bastiaan laat zich niet tegenhouden door afstanden en reistijden. Voor hem is het resultaat van de foto het enige wat telt.

“Mijn interesse in fotografie en video komt voort uit mijn liefde voor de natuur. Plus de wil om alles vast te leggen. Het niet realistisch om bijvoorbeeld elke klant in de natuur te fotograferen, maar als het kan, dan doe ik het, want het blijft voor mij de mooiste setting. Zo zijn in principe al mijn portret sessies zoals die van bruid en bruidegom in een mooie levendige, natuurlijke omgeving.


Neem direct contact op!

Anti spam quiz: