E

Station Ho Ho Hoorn

Het maken van deze kerstvideo voor de museumstoomtram was een leuke afsluiter van het jaar 2015. Ik heb alles zelf gefilmt en gemonteerd. Het basis idee kwam van communicatiebureau H2X, maar de shots zijn onstaan door mijn eigen visie.

E

Raar maar waar.

Met een thema wat aansloot op die van de boekweek werd de Museumstoomtram gepromoot in de herfstvakantie van 2015. Ik kreeg de opdracht om video's te maken waarbij in traditionele kleding gedoste vrijwilligers iets vertellen over: hoe het er vroeger aan toe ging in en om de stoomtram, die bijvoorbeeld reed op een traject tussen Alkmaar en Bergen aan zee.

E

Promotievideo: Museum Stoomtram

Voor de Museum Stoomtram maakte ik deze promotievideo voor op de homepagina van hun website.

E

MSTR Luxe lunch Express

Deze video heb ik geproduceerd in opdracht van H2X voor de Museumstoomtram in Hoorn. Het doel was het promoten van de luxe lunch expres, een nieuw arrangement waarbij reizigers kunnen genieten van zoals de naam al zegt een uitgebreide lunch.

E

Stoomsafari commercial

In opdracht en aan de hand van het concept van H2X Communicatiemakers, heb ik wederom een online video commercial geschoten en gemonteerd tot een eindproduct voor Museum Stoomtram in Hoorn

E

Promovideo: Lasertag Alkmaar

Lasertag Alkmaar gaf me de opdracht een promovideo te maken. Het aspect real life gaming moest naar voren komen. Met spanning en actie en een kleine storyline heb ik een poging gedaan om dit te bereiken.

E

Restauratie van loc NS6513

In deze promotievideo voor presentatie van de locomotief NS 6513 van de Museum Stoomtram in Hoorn word het verhaal verteld van het restauratieproces door de projectleider.