E
vlcsnap-2015-12-16-14h37m31s193

Station Ho Ho Hoorn

Het maken van deze kerstvideo voor de museumstoomtram was een leuke afsluiter van het jaar 2015. Ik heb alles zelf gefilmt en gemonteerd. Het basis idee kwam van communicatiebureau H2X, maar de shots zijn onstaan door mijn eigen visie.

E
IMG_4810

Schaapscheerdag in de Schaapskooi van Bergen

Op 7 Juni 2015 maakte ik dit item voor het Noordhollands Dagblad bij de schaapskooi in Bergen. Ik…

E

Raar maar waar.

Met een thema wat aansloot op die van de boekweek werd de Museumstoomtram gepromoot in de herfstvakantie van 2015. Ik kreeg de opdracht om video's te maken waarbij in traditionele kleding gedoste vrijwilligers iets vertellen over: hoe het er vroeger aan toe ging in en om de stoomtram, die bijvoorbeeld reed op een traject tussen Alkmaar en Bergen aan zee.

E
vlcsnap-2015-04-10-20h56m22s165

TV-item over “Derper Dusty Dancers”

Door mij gefilmt en gemonteerd, interview door Evert Visser: Het linedance feest van de "Derper Dusty Dancers" in sporthal de Watertoren van Egmond aan zee.

E
image2

TV-item: RTV80 Valentijns Actie

Interview door Evert Visser en Franny De Munck camera en montage: Bastiaan Schuit

E
snapshot

Holland Bolroy Markt

Mijn eerste korte item, die uitgezonden wordt op TV80.

E
vlcsnap-2014-09-23-12h36m10s119

(Clip) Stretzz – De Bom Dropt

Stretzz is een parttime rapper uit de regio Alkmaar. Gewapend met een koele flow, rauwe beats, en een…

E
IMG_2490

(Clip) Stretzz – Moment Opnames

Stretzz is een parttime rapper uit de regio Alkmaar. Gewapend met een koele flow, rauwe beats, en een…

E
philipsthumb

Philips Healthcare

Interviews bij Philips Healthcare.

E
_MG_9671

Promotievideo: Museum Stoomtram

Voor de Museum Stoomtram maakte ik deze promotievideo voor op de homepagina van hun website.

E
IMGL4207

Militaire Oefening Geestmerambacht

Op het terrein van RWZI bij Geestmerambacht vond op zaterdag 20 februari een militaire oefening plaats. De oefening was deel van de oefening in Ursem, bij tevens een waterzuiveringsbedrijf. 150 militairen van het nationale reserve bataljon van de Luchtmobiele brigade uit Bergen oefenden 24 uur lang bij RWZI het bewaken en beveiligen van het complex.

E
ZF4A4105-bewerkt-2

50000 kilo aan vet en eiwit

In het weiland met Hans Stam die trots zijn 5 melkkoeien toont die een grote mijlpaal zijn gepasseerd. Een camjo item die ik met veel plezier maakte voor de website van het noordhollands dagblad.

E
ZF4A4607-bewerkt

MSTR Luxe lunch Express

Deze video heb ik geproduceerd in opdracht van H2X voor de Museumstoomtram in Hoorn. Het doel was het promoten van de luxe lunch expres, een nieuw arrangement waarbij reizigers kunnen genieten van zoals de naam al zegt een uitgebreide lunch.

E
ZF4A2296-bewerkt

Stoomsafari commercial

In opdracht en aan de hand van het concept van H2X Communicatiemakers, heb ik wederom een online video commercial geschoten en gemonteerd tot een eindproduct voor Museum Stoomtram in Hoorn

E
still6

Promovideo: Lasertag Alkmaar

Lasertag Alkmaar gaf me de opdracht een promovideo te maken. Het aspect real life gaming moest naar voren komen. Met spanning en actie en een kleine storyline heb ik een poging gedaan om dit te bereiken.

E
snapshoty

De helden van de reddingsbrigade

Mark en Shannon vertellen over wat zij doen bij de Egmondse Reddingsbrigade en hoe het is om hiervoor vrijwilliger te zijn. In dit item wat ik maakte in opdracht van nieuws.nl

E
IMG_0389

Restauratie van loc NS6513

In deze promotievideo voor presentatie van de locomotief NS 6513 van de Museum Stoomtram in Hoorn word het verhaal verteld van het restauratieproces door de projectleider.