Vrolijke, spontane, ongedwongen en romantische bruidsfotografie

Het is gelukt, je hebt mij gevonden en daar ben ik heel erg blij om! Ik zal je in woorden proberen te overtuigen waarom ik dé trouwfotograaf ben die je zoekt![Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”trouwfotografie2″]

Er zijn veel mooie dagen in het leven, maar gegarandeerd wordt dit een van de aller mooiste al dan niet dé mooiste. Als professional zal ik dit dus laten weerspiegelen in de fotoserie die ik aflever!
Mijn focus ligt op alle momenten, met al mijn zintuigen.
De sfeer, de pracht van de bruid en bruidegom, het stralende weer, de onhandige momenten, de humor, de liefde onder elkaar en van de familie en vrienden.

Ik zorg dat het complete verhaal in beeld wordt gebracht
in de tijd die ik deze dag met jullie mee maak. Ik zal jullie niet voor de voeten lopen, hooguit mijzelf. ik vind namelijk erg belangrijk om onopvallend te werk te gaan, wat niet betekend dat ik in de bosjes kruip, maar wel bijvoorbeeld dat ik zo veel mogelijk natuurlijk licht gebruik in plaats van flits licht. Bij de ceremonie bijvoorbeeld. Ik zorg dat jullie ongestoord kunnen genieten van de dag en nog lang kunnen nagenieten van de foto’s.

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”trouwfotografie2″]

Mijn stijl is in tweeën te hakken: Bij het vastleggen van de hele dag: “als een documentaire” dus ongedwongen, niet geregisseerd en creatief. En tijdens de portretsessie: traditioneel en romantisch.Om een impressie te krijgen, kijk dan eens rustig rond in mijn portfolio.
Mijn werkgebied is in principe in heel Nederland, maar omdat ik in Egmond woon, wat naast Alkmaar in Noord-Holland ligt ben ik het meest te vinden op bruiloften in bijvoorbeeld Heiloo, Castricum, Bergen en Heerhugowaard.

Hoe ga ik te werk?

Het begint uiteraard met een persoonlijke kennismaking.
Ik kom hiervoor bij jullie aan huis en op dat moment bespreken we hoe ik jullie wensen vorm kan geven. We bespreken de ideeën met betrekking tot de locaties die we kunnen gebruiken voor de fotosessie. Omdat deze eerste kennismaking soms al een jaar van te voren plaats vind kom ik natuurlijk één à twee maanden voor de trouwdag nogmaals langs om de laatste dingen te bespreken.

Wat kost een bruidsreportage?

Een bruidsreportage sluit zich aan op jullie dagprogramma en hiervan fotografeer ik alles zolang ik aanwezig ben. De voorbereidingen, de bruiloftsplechtigheid, familie en vrienden, de receptie, het feest. En natuurlijk een portretsessie van jullie samen.

  • Reportage van 4 uur: 499,00
  • Reportage van 6 uur: 729,00
  • Reportage van 8 uur: 950,00
  • losse uurprijs: 125,00

Wat kost een trouwboek?

Het trouwboek wat ik jullie aanbied, hiervan maak ik de opmaak zelf, dus geen standaard lay-outs. In overleg kies ik met jullie een serie waarna ik de opmaak ga doe naar mijn expertise. Uiteindelijk ontvangen jullie een digitale proof en zodra jullie ook tevreden zijn plaats ik de bestelling bij mijn leverancier. En zal het boek dezelfde week door mij persoonlijk worden bezorgd.

 

  • Reportage inclusief trouwboek van 4 uur: 835,00
  • Reportage inclusief trouwboek van 6 uur: 1050,00
  • Reportage inclusief trouwboek van 8 uur: 1300,00

 

boekspecificaties:
30x30cm
40 pagina’s bij 4 en 6 uur,
70 pagina’s vanaf 8 uur.
lay-flat
dik papier

 

 


Loveshoot

Een loveshoot of pre-weddingshoot is een fotosessie die we doen vóór de trouwdag. Het is een leuke manier om jullie verloving, of liefde te vieren en het is een goede en gezellige voorbereiding op de echte bruidsreportage. Dit brengt met zich mee dat je op een ontspannen manier gewend raakt aan de camera en daarnaast ook op mijn werkwijze. Daardoor bent je tijdens de bruiloft een stuk relaxter, kun je meer genieten en krijgt je spontane en mooie foto’s. De foto’s zijn uiteraard te gebruiken in een ontwerp voor de uitnodigingskaart van de bruiloft.