Vrolijke, spontane, ongedwongen en discrete bruidsfotografie

Het is gelukt, je hebt mij gevonden en daar ben ik heel erg blij om! Ik zal je in woorden proberen te overtuigen waarom ik dé trouwfotograaf ben die je zoekt! Er zijn veel mooie dagen in het leven, maar gegarandeerd wordt dit een van de aller mooiste al dan niet dé mooiste. Als professional zal ik dít dus laten weerspiegelen in de fotoserie die ik aflever! De sfeer, de pracht van de bruid en bruidegom, het stralende weer, de onhandige momenten, de humor, de liefde onder elkaar en van de familie en vrienden. Mijn focus ligt op al die momenten, met al mijn zintuigen.

Ik zorg hiermee dat het complete verhaal in beeld wordt gebracht in de tijd die ik deze dag met jullie mee maak. Ik zal jullie niet voor de voeten lopen, ik vind namelijk erg belangrijk om onopvallend te werk te gaan, wat niet betekend dat ik in de bosjes kruip, maar wel bijvoorbeeld dat ik zo veel mogelijk natuurlijk licht gebruik in plaats van flits licht. Bij de ceremonie bijvoorbeeld. Ik zorg dat jullie ongestoord kunnen genieten van de dag en nog lang kunnen nagenieten van de foto’s.

IMG_1360

Mijn stijl is in tweeën te hakken: Bij het vastleggen van de hele dag: “als een documentaire” dus ongedwongen, niet geregisseerd en creatief. En tijdens de portretsessie: traditioneel en romantisch.Om een impressie te krijgen, kijk dan eens rustig rond in mijn portfolio.

Fotograferen is bij mij tien jaar geleden begonnen als hobby. Het is voor mij pure passie om dingen zo mooi mogelijk tot in detail vast te leggen. Wat ik eerst alleen deed bij onderwerpen uit de natuur, maar in loop der jaren heb ik de mens zelf als bijzonder onderwerp “ondekt” en het vertellen van het verhaal ermee leren vertellen. Ik vind het erg leuk om mensen blij maken door het uitoefenen van een “hobby”, wat het niet meer is, maar zo voelt het nog steeds.

Mijn werkgebied is in principe in heel Nederland, maar omdat ik in Egmond woon, wat naast Alkmaar in Noord-Holland ligt ben ik het meest te vinden op bruiloften in bijvoorbeeld Heiloo, Castricum, Bergen en Heerhugowaard.

IMG_0482-Edit
20item(s) « 1 of 20 »

Werkwijze

Het begint uiteraard met een persoonlijke kennismaking. Ik kom hiervoor bij jullie aan huis en op dat moment bespreken we hoe ik jullie wensen vorm kan geven. We bespreken de ideeën met betrekking tot de locaties die we kunnen gebruiken voor de fotosessie. Omdat deze eerste kennismaking soms al een jaar van te voren plaats vind kom ik natuurlijk één à twee maanden voor de trouwdag nogmaals langs om de laatste dingen te bespreken.

IMG_9116

mogelijkheden

 • Basic: 4 uur fotografie
  Bijvoorbeeld: De fotosessie van het bruidspaar, de bruiloftsplechtigheid en familie en vrienden.
 • Comfort: 6 uur fotografie
  Bijvoorbeeld: De fotosessie van het bruidspaar, de bruiloftsplechtigheid en familie en vrienden.
 • Luxe: 8 uur fotografie
  Bijvoorbeeld: De voorbereidingen, de fotosessie van het bruidspaar, de bruiloftsplechtigheid, familie en vrienden en de receptie.
 • Compleet: 10+ (Van begin tot eind aanwezig)
  Bijvoorbeeld: De voorbereidingen, de fotosessie van het bruidspaar, de bruiloftsplechtigheid, familie en vrienden, de receptie en het feest.

IMG_9202


Loveshoot

Een loveshoot of pre-weddingshoot is een fotosessie die we doen vóór de trouwdag. Het is een leuke manier om jullie verloving, of liefde te vieren en het is een goede en gezellige voorbereiding op de echte bruidsreportage. Dit brengt met zich mee dat je op een ontspannen manier gewend raakt aan de camera en daarnaast ook op mijn werkwijze. Daardoor bent je tijdens de bruiloft een stuk relaxter, kun je meer genieten en krijgt je spontane en mooie foto’s. De foto’s zijn te gebruiken op bijvoorbeeld de uitnodigingskaart van de bruiloft.

IMG_4346

Trash The Dress!

Na de trouwdag, bijvoorbeeld voor of na jullie huwelijksreis, als kers op de taart,
doen we een “Trash the Dress” shoot. Wat net als de loveshoot een uit Amerika
overgewaaid fenomeen is. Kijk eens op bijvoorbeeld pinterest om ideeën op te doen

Download hier de printbare prijslijst cq. brochure.