E
IMG_9814

Landbouwdag Alkmaar

Dit item over Landbouwdag in Alkmaar heb ik op 30 september 2015 gemaakt voor het Noordhollands dagblad.

E
IMG_4810

Schaapscheerdag in de Schaapskooi van Bergen

Op 7 Juni 2015 maakte ik dit item voor het Noordhollands Dagblad bij de schaapskooi in Bergen. Ik…

E
IMG_9102

Camjo Item: Kussengevecht Den Helder

In Den Helder is zaterdagmiddag 18 juli een enorm kussengevecht aan de gang geweest . Verkleed als gladiator, een ander opvallend figuur en natuurlijk in pyamapak gingen mensen massaal elkaar te lijf. Daarnaast werd er één tegen één gestreden voor de felbegeerde beker.

E
IMGL4207

Militaire Oefening Geestmerambacht

Op het terrein van RWZI bij Geestmerambacht vond op zaterdag 20 februari een militaire oefening plaats. De oefening was deel van de oefening in Ursem, bij tevens een waterzuiveringsbedrijf. 150 militairen van het nationale reserve bataljon van de Luchtmobiele brigade uit Bergen oefenden 24 uur lang bij RWZI het bewaken en beveiligen van het complex.

E
ZF4A4105-bewerkt-2

50000 kilo aan vet en eiwit

In het weiland met Hans Stam die trots zijn 5 melkkoeien toont die een grote mijlpaal zijn gepasseerd. Een camjo item die ik met veel plezier maakte voor de website van het noordhollands dagblad.

E
00099.MTS.00_00_04_16.Still001

Eerste FEBO drive-in van Nederland

Voor op de website van het Noordhollands Dagblad maakte ik dit item over opening van de eerste FEBO drive-in van Nederland.

E
snapshoty

De helden van de reddingsbrigade

Mark en Shannon vertellen over wat zij doen bij de Egmondse Reddingsbrigade en hoe het is om hiervoor vrijwilliger te zijn. In dit item wat ik maakte in opdracht van nieuws.nl