E
IMG_2944-Edit

Bruidsfotografie voor Rob & Esther

Esther en Rob uit Utrecht hadden de primeur met betrekking tot hun gekozen trouwlocatie bij verblijfsaccommodatie "Zeeveld" in Bakkum. Dat het daar een mooie plek is om te trouwen, bewees deze dag.

E
IMG_1062-2

Bruidsfotografie voor Dennis & Bianca

Een mooie zomerse trouwdag, waarbij we in Bakkum de bruid en bruidegom shoot gedaan hebben.

E
IMG_0680

Bruidsfotografie voor Julia & Nico

In een klein kerkje van de abdij van Egmond - Binnen zat de sfeer tijdens de ceremonie er goed in. De mooie, groene en bloeiende tuin rondom was het decor voor de romantische fotosessie van het kersverse echtpaar.

E
IMG_1200

Bruidsfotografie voor Bertine & Jetse

Dit prachtige bruidspaar mocht ik tijdens het begin van de lente van 2015 fotograferen.

E
bruid en bruidegom

Bruidsfotografie voor Bram & Leonie

Dit bruidspaar maakte de bijzondere keus om te trouwen in december. Buiten was het fris, maar de winterse trouwjurk stond haar prachtig. (7 foto's)

E
IMG_1854

Bruiloft van Marlon & Tessa

Het Heilooƫrbos tussen Heiloo en Alkmaar leende zich, met z'n lange en met prachtige beukenbomen begroeide lanen, perfect voor het maken van stijlvolle portretfoto's van dit bruidspaar. (2 foto's)

E
IMG_9110-Edit

Bruidsfotografie Pierre & Maaike

Het vroege voorjaar van 2014 gaf deze mooie bruiloft wat extra kleur. (8 foto's)

E
ZF4A9201-bewerkt

Bruidsfotografie voor Joan & Fons

Een unieke bruiloft van een twee mensen die elkaar op latere leeftijd gevonden hebben en dit bezegelen met een bruiloft. Bij Johanneshof in Bakkum vond de plechtigheid plaats en het naastgelegen bos is uitermate geschikt voor de foto's van het bruidspaar.

E
ZF4A1837-bewerkt

Bruidsfotografie voor Anouk & Jeroen

Een bruiloft in de binnenstad van Alkmaar op een zonnige dag. Het bruidspaar houdt niet alleen van elkaar, maar ook van Alkmaar

E
ZF4A9842

De Bruiloft van Robin en Marike

Op een mooie zomerdag in juni trouwde Robin en Marike bij Johanna's Hof in Castricum.

E
IMG_8553

de bruiloft van Michael en Lisette

Na een regenachtige week had dit kersverse paar had het geluk dat het prachtig weer was op hun trouwdag op 9 juni. De plechtigheid kon dus heerlijk in de buitenlucht plaats vinden. Als fotolocatie voor de portretten zijn hadden we de karpervijver uitgekozen.

E
IMGL8657

De bruiloft van Tiana en Martijn

Een bijzondere bruiloft die plaatsvond in de kop van Noord - Holland. Beide zijn ze zeer actief in de atletiek sport, de inspiratie voor de hoogspring actiefoto.